Keralit gevelbekleding

Onze collectie

1 van 3

Waarom keralit?

Een waardevolle investering

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

 

Ontdek de 5 nieuwe Keralit kleuren in Modern eiken
Keralit gevelbekleding is nu verkrijgbaar in de kleurgroep ‘Modern eiken’. Met een vlamtekening in een natuurlijke kleurmix lijkt de uitstraling van deze producten nog meer op die van hout. De nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor alle modellen gevelbekleding.
Bekijk de nieuwe kleuren

Duurzame gevelbekleding

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen.

 

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland?

Verschillende modellen gevelbekleding

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Gratis kleurmonster

Klik hier

Het monteren van Keralit

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een montage handeleiding samengesteld. Hierin staan alle brochures en filmpjes die u kunnen helpen bij het monteren van het Keralit

Bekijk ze hieronder:

Montagevideo's

Alle producten