Keralit dakrandpanelen

onze collectie

1 van 4

Alle informatie op een rijtje

Keralit beschermt uw dakrand en gootafwerkingen jaar in, jaar uit tegen weer en wind. Met Keralit dakrandpanelen zijn dakranden, windveren, boeidelen, dakkapellen en dergelijke perfect en naadloos af te werken. Dankzij het gepatenteerde ophangsysteem is de Keralit dakrand tot 3x sneller te monteren dan traditionele systemen. Door de lange lengtes van 6 meter kan vaak uit één stuk worden gemonteerd zodat naden, schroef- en boorgaten niet meer zichtbaar zijn. Het unieke clipsysteem zorgt ervoor dat de dakrand onzichtbaar bevestigd kan worden.

Het Keralit dakrandpaneel is uitstekend te gebruiken in combinatie met het Keralit sponningdeel voor de afwerking van het overstek. De kunststof dakrandpanelen worden geleverd met vele accessoires waardoor een hoog niveau van afwerking mogelijk is. Doordat u de panelen niet hoeft te schilderen, is Keralit ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Het monteren van Keralit

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een montage handeleiding samengesteld. Hierin staan alle brochures en filmpjes die u kunnen helpen bij het monteren van het Keralit

Bekijk ze hieronder:

Montagevideo's